Mancaruri cu legume

Garnitura de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Micu Irina 914 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata patru dovlecei de coaja, se taie in rondele de un 1 cm, se sareaza si se lasa 10 minute sa intre sarea in ei. Se storc de zeama.
Se face un

ingrediente

   4 buc. dovlecei
   sare
   usturoi
   ulei

mod de preparare

Se curata patru dovlecei de coaja, se taie in rondele de un 1 cm, se sareaza si se lasa 10 minute sa intre sarea in ei. Se storc de zeama.
Se face un mujdei de usturoi. Se incinge uleiul si se prajesc rondelele de dovlecei. Se scot pe rind intr-un castronel, se ung cu mujdei si se acopera cu un capac sau o farfurie. Dupa ce se termina de prajit si ultimele rondele se acopera si se lasa 10 minute sa se inabuse.
Se pot servi ca garnitura la orice fel de friptura
Incearca si Rosii umplute
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite