Ghiveciul galugaresc de la Bunica este o mancare de legume delicioasa, de post, un gust desavarsit. Ceapa si morcovul dati pe razatoare se calesc in untdelemn incins. Se adauga celelalte ingrediente taiate marunt, se fierb impreuna 30 minute. Se ada
Ceapa si morcovul dati pe razatoare se calesc in untdelemn incins. Se adauga celelalte ingrediente taiate marunt, se fierb impreuna 30 minute. Se adauga bulionul, usturoiul taiat felii, foile de dafin, sare, piper si se dau la cuptor. Dupa ce a scazut, se scoate din cuptor si se presara verdeata tocata marunt.
Ghiveciul calugaresc de la Bunica se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii