Gulas cu ciuperci

Se caleste carnea in putin ulei, pana prinde crusta si lasa zeama. Se pune la inmuiat ceapa, morcovul si ardeiul, si se lasa in sucul lasat de carne,

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Gulas cu ciuperci

Ingrediente

  • carne de vita
  • ciuperci
  • cartofi
  • ceapa
  • ardei
  • morcov
  • ceva patrunjel
  • pasta pentru gulas
  • paprika dulce
  • sare
  • piper
  • oloi
  • apa
  • o rosie

Mod de preparare

Se caleste carnea in putin ulei, pana prinde crusta si lasa zeama. Se pune la inmuiat ceapa, morcovul si ardeiul, si se lasa in sucul lasat de carne, pana cand devin sticloase. Se pun ciupercile si se lasa la inmuiat, tot in zeama de la carne. Daca nu aveti supa puteti sa puneti apa fierbinte cat sa acopere ingredientele; se lasa la fiert. Dupa cca 20 de min se pun si cartofii si se lasa la fiert la foc mic si cu capacul pus. Rosia se opareste, se toaca si se pune in oala. Aproape de final se pune un varf de lingurita de pasta pentru gulas, o lingura de paprika dulce, sare, chiper, patrunjel, si se mai lasa la fiert circa 10 min.


Se serveste ca atare sau cu garnitura.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci