Lintea se pune la inmuiat citeva ore dupa care se fierbe la foc domol, pentru a nu se sfarima bobul. Separat se pregateste un sos din untdelemn in ca
Lintea se pune la inmuiat citeva ore dupa care se fierbe la foc domol, pentru a nu se sfarima bobul. Separat se pregateste un sos din untdelemn in care se caleste ceapa, sucul de rosii, sare, piper, si ardeiul taiat foarte fin. In acest sos se incorporeaza lintea fiarta, se lasa se fiarba impreuna 10-15 min. si se presara cu verdeata tocata.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii