Se curata si spala morcovii, cartofii si ceapa. Se pune mazarea 15 minute in apa rece ca sa se fragezeasca si sa isi pierda izul de conservant. Cartof
Se curata si spala morcovii, cartofii si ceapa. Se pune mazarea 15 minute in apa rece ca sa se fragezeasca si sa isi pierda izul de conservant.
Cartofii se taie felii, morcovii rondele cat mai subtirele, ceapa se desface foaie cu foaie fara a se taia. Branza se taie cubulete. Dupa cele 15 minute se spala sub jet de apa mazarea si se lasa la scurs.
In tava care merge la cuptor se pune uleiul, se aseaza felii de cartofi, apoi mazarea peste feliile de cartofi, ceapa, cubuletele de branza si deasupra rondelele de morcovi si inca un rand de felii de cartofi deasupra. Se bate oul bine cu laptele si se toarna pe deasupra, se aduaga verdeata, sarea, si apa.
Se tine la cuptor la foc mediu pana ce scade toata apa si cartofii s-au rumenit.
Se serveste ca atare sau cu smantana, fie rece sau cald, drept garnitura sau fel principal.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii