Mancaruri cu legume

Reteta Papara cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata

ingrediente

   1 kg spanac
   2 oua
   1/2 franzela
   1 cana de lapte
   100 g cascaval ras
   sare
   smintina

mod de preparare

Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata sa scada, cu putina sare.


Pregatim separat papara: se taie franzela felii, se.pun feliile in lapte cald si cand s-au inmuiat, se asaza


strat intr-o forma unsa cu unt.


Se rastoarna spanacul bine scazut peste feliile de franzela, se acopera cu restul de lapte batut spuma cu doua oua, sare si piper macinat.


Peste spanac se rade cascaval, se introduce forma in


cuptor si se coace o jumatate de ora.


Papara se serveste fierbinte, taiata felii groase, care se acopera cu smantana.
Alte retete





Rulada cu spanac


Ciorba spanac
Incearca si Urzici cu hrean
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.