Pilaf de orez cu praz este o mancare de post delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta de orez aveti nevoie de ardei, bulion, praz,orez, patrunjel
Ardeiul se taie cubulete, iar prazul se taie bastonase.
Intr-o tigaie adanca se pun 3 linguri de ulei si se calesc ardeiul si prazul pana se inmoaie putin,apoi se adauga orezul spalat,delikatul si 2 cani de apa sau mai mult.
Se firbe pe foc mic pana prazul este moale si orezul fiert (daca mai este nevoie se mai adauga apa calda).Spre sfarsit se adauga bulionul si se mai lasa la fiert.
Se serveste cu patrunjel verde! Particip la concursul „ Bucate romanesti pentru zile cand postesti!” si pe Facebook am nickname-ul dianu andreea.
Alte retete de post recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii