Nu e tocmai o reteta, dar e un fel de mancare pe care multi nu stiu sa il faca, din pacate...Porumbul se curata de frunze (sau panusi cum i se zice) s
Nu e tocmai o reteta, dar e un fel de mancare pe care multi nu stiu sa il faca, din pacate...Porumbul se curata de frunze (sau panusi cum i se zice) si se pune la fiert in apa cu sare. Peste porumb se pun si acele frunze pentru ca ii va da un gust mai bun. Se lasa la fiert intre 15-20 minute in functie de cat de proaspat este.
Dupa ce este fiert il scoatem pe farfurie si il pudram cu sare.
Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii