Mancaruri cu legume

Reteta Sufleu de conopida

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
Popescul_16799 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si ap

ingrediente

   1 conopida mai mare (700 g - 1 kg)
   4 oua
   4 cepe
   200 ml smantana
   4 linguri faina
   1 castronel de cascaval ras
   1 legatura de marar
   1 legatura de patrunjel

mod de preparare

Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si apoi cele 4 linguri de faina dizolvate in 5-6 linguri de apa rece. Conopida fiarta se amesteca cu sosul, 4 galbenusuri si 4 albusuri batute spuma, cascavalul ras, verdeata taiata marunt, vegeta si piper. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau unt si se lasa la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste pe deasupra.
Incearca si Evantai de vinete ( à la Horia V.)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite