Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si ap
Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si apoi cele 4 linguri de faina dizolvate in 5-6 linguri de apa rece. Conopida fiarta se amesteca cu sosul, 4 galbenusuri si 4 albusuri batute spuma, cascavalul ras, verdeata taiata marunt, vegeta si piper. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau unt si se lasa la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste pe deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSalatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...
Salata de paste cu carnati, telemea si sos pestoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii