Sufleu de conopida

Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida mai mare (700 g - 1 kg)
  • 4 oua
  • 4 cepe
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri faina
  • 1 castronel de cascaval ras
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si apoi cele 4 linguri de faina dizolvate in 5-6 linguri de apa rece. Conopida fiarta se amesteca cu sosul, 4 galbenusuri si 4 albusuri batute spuma, cascavalul ras, verdeata taiata marunt, vegeta si piper. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau unt si se lasa la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci