4 portii
1. Se strivesc sticksurile cu un sucitor sau se dau la robot, pana devin fine ca pesmetul.
Se pune acest pesmet intr-un castron si se amesteca cu untul topit amestecat cu smantana si oul, pana devine o pasta omogena care se pune pe planseta,se acopera cu o folie de plastic si se intinde cu sucitorul in foaie rotunda, groasa de cca 4-5 mm apoi se imbraca o forma de tarta unsa cu un pic de ulei de masline.
2. Se desface broccoli in bucatele si se oparesc in apa clocotita cu sare cateva minute. Se clatesc cu apa rece si se pun la scurs.
3. Se caleste tija verde de praz taiata rondele cu cateva rondele de ardei rosu si 2-3 bucati de ciuperci.
Se calesc un pic pe ambele parti apoi se scot pe o farfurie si se opresc pentru decor.In uleiul incins ramas se calesc ciupercile feliate, rosioarele si ardeii taiati bucatele, pieptul de pui taiat cubulete si buchetelele de broccoli. Se sareaza si se condimenteaza, dupa gust.
Se da tigaia la o parte, se lasa sa se raceasca un pic apoi se adauga peste umplutura caliata, oule batute bine cu smantana.
Se toarna pesrte blatul de tarta, se da la cuptorul preincalzit cca 20 de minute apoi se scoate, se rade cascavalul deasupra, se decoreaza cu legumele oprite apoi se mai da la cuptor cca 5 minute, pentru gratinare.
Se portioneaza dupa ce s-a racit un pic
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe