1. Tocam ceapa,si o punem la incins in uleiul de masline. Cand devine transparenta,adaugam orezul, amestecam putin. 2. Condimentam ,adaugam mara
1. Tocam ceapa,si o punem la incins in uleiul de masline. Cand devine transparenta,adaugam orezul, amestecam putin.
2. Condimentam ,adaugam mararul tocat fin,amestecam mai departe.
3. Zeama de ciuperci am decongelat-o si facut-o fierbinte in microwawe.
4. Am turnat-o toata de la inceput,am pus capac,si am lasat sa fiarba lejer.
5. Mazarea,am adaugat-o doar spre sfirsit,ca era asa tinerica si frageda,ca s-a fiert in 5 minute.
Pofta buna!
Reteta propusa de Maya
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii