Garnitura de orez si mazare

1. Tocam ceapa,si o punem la incins in uleiul de masline. Cand devine transparenta,adaugam orezul, amestecam putin. 2. Condimentam ,adaugam mara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Garnitura de orez si mazare

Ingrediente

  • * 250 g orez
  • * 400 g mazare
  • * 1 ceapa violeta
  • * 3-4 linguri de ulei de masline
  • * sare
  • * piper
  • * marar tocat
  • * 500 zeama de ciuperci(din congeltor
  • preparata de mine)

Mod de preparare

1. Tocam ceapa,si o punem la incins in uleiul de masline. Cand devine transparenta,adaugam orezul, amestecam putin.

2. Condimentam ,adaugam mararul tocat fin,amestecam mai departe.

3. Zeama de ciuperci am decongelat-o si facut-o fierbinte in microwawe.

4. Am turnat-o toata de la inceput,am pus capac,si am lasat sa fiarba lejer.

5. Mazarea,am adaugat-o doar spre sfirsit,ca era asa tinerica si frageda,ca s-a fiert in 5 minute.

Pofta buna!

Reteta propusa de Maya

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci