Prima data spalam orezul in mai multe ape pentru a indeparta amidonul. Dupa ce l-am spalat il punem intr-un vas acoperit timp de 10 min. Puteti adau
Prima data spalam orezul in mai multe ape pentru a indeparta amidonul. Dupa ce l-am spalat il punem intr-un vas acoperit timp de 10 min. Puteti adauga si un strop de ulei ca sa nu se prinda. Dupa 10 minute puteti sa il luati de pe foc. Adaugam untul, bulionul si sarea dupa care punem vasul la cuptor. Cand vedem ca orezul este gata putem scoate vaul din cuptor.
Se poate servi langa o friptura de porc sau vita.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta Placinta cu dovleac Mancare chinezeasca cu pui, orez si ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii