Se curata zarzavatul, se spala in apa rece, se taie felii subtiri si se fierbe in apa calda cu putina sare. Se lasa pana cand se poate consuma. Orezul
Se curata zarzavatul, se spala in apa rece, se taie felii subtiri si se fierbe in apa calda cu putina sare. Se lasa pana cand se poate consuma. Orezul se alege si se spala in mai multe ape si se caleste in ulei pana se ingalbeneste usor. Se adauga supa in care a fiert zarzavatul, se pune sare, eventual cateva boaba de piper, si se fierbe la foc mic. Din cand in cand se misca energic cratita in care fierbe. Cand orezul este fiert, se rastoarna intr-o forma unsa cu grasime, se pune deasupra zarzavatul, se acopera cu o cana de supa calda si se introduce forma in cuptorul fierbinte, pentru un sfert de ora.
Mancarea se serveste calda, cu verdeata tocata deasupra.
Alte retete mincare recomandate
Ciulama de ciuperci
Musaca de vinete
Legume la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii