Orezul japonez se serveste cu porc cu ghimbir. Se spala bine orezul, in trei ape. Se pune in oala orezul cu apa si sarea. Cand incepe sa fiarba se da la foc mare.
Pnetru orez japonez se spala bine orezul, in trei ape. Se pune in oala orezul cu apa si sarea. Se da la foc mediu, cand incepe sa fiarba se da la foc mare vreo doua minute si apoi la foc mediu pana apar gauri in orez. Se da la foc mic si se mai tine vreo 10 minute. Se ia de pe foc si se lasa deoparte 10 minute inainte de a-l servi.
Orezul japonez se serveste cu porc cu ghimbir.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiMi-am dorit sa fac niste rulouri cu carne si foietaj, mi-am dorit sa le combin cu un sos si a iesit ceva foarte bun. Am...
Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantanaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii