Se curata ciupercile si se taie in felii medii. Cozile ciupercilor se maruntesc. Se curata si se taie cubulete 2 bucati de arpagic si cateii de usturo
Se curata ciupercile si se taie in felii medii. Cozile ciupercilor se maruntesc.
Se curata si se taie cubulete 2 bucati de arpagic si cateii de usturoi.
Se calesc in 2 linguri de ulei de masline si unt. Se adauga orezul si se caleste. Se presara in tigaie rozmarinul si cozile de ciuperci maruntite si se sting cu vin spumant. Se toarna peste risotto supa de legume, amestecand incontinuu si se fierbe orezul pana scade zeama. Se condimenteaza cu sare, piper si nuca proaspat pisata.
Restul uleiului de masline se incinge intr-o tigaie, in care se prajesc ciupercile, care apoi se adauga la risotto. Arpagicul ramas se taie cubulete si se adauga la risotto impreuna cu un varf de cutit de usturoi si cu patrunjelul.
Parmezanul ras se amesteca in risotto-ul gatit.
Se serveste imediat.
Pe farfurii albe, plate. Risotto-ul poate fi pus in farfurie in forma de turnulet (folosindu-se pentru aceasta un pahar) sau in forma de inimioara (pentru cina romantica).
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalNu puteam sa astept Sarbatorile de iarna fara turta dulce, mai ales ca imi place mult sa fac tot ce inseamna forme decupate...
Turta dulce 3Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii