• filetati dorada si scoateti-i oasele• asezonati-o cu sare si piper dupa gust si introduceti-o intr-o punga de vidat
• filetati dorada si scoateti-i oasele
• asezonati-o cu sare si piper dupa gust si introduceti-o intr-o punga de vidat Food Saver
• peste aceasta adaugati caperele, uleiul de avocado si fresh-ul de lime si vidati punga
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Demi Black la 45 de grade si introduceti punga inauntru, lasand-o cca 30 min
• puneti mazarea la fiert in apa cu sare
• odata fiarta, strecurati-o (dar nu aruncati zeama)
• mixatii-o cu putin unt, menta si busuioc
• adaugati sare si piper dupa gust
• in cazul in care consistenta sa este prea tare, adaugati putina zeama din cea in care a fiert mazarea
• treceti-o prin sita, pentru a obtine o textura cremoasa
• scoateti pestele din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Demi Black – optional il puteti trage la tigaie (incinsa in prealabil), in putin ulei de masline, pe partea cu pielea, pentru a obtine o piele crocanta.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii