Intr-un vas de yena se pune uleiul, usturoiul tocat la cutit, zeama de la o lamaie.
Pestele se sareaza si pipereaza. Se pune in vasul de yena. se adauga si vinul. Se da la cuptor.
Dupa circa 25 minute se intoarce pestele.
Se tine la cuptor pana scade amestecul de lichid.
Piure:
Se fierb cartofii si telina curatata. Se dau prin presa, se aduga untul si laptele. Se fierb pe plita.
Se pune pestele, piureul si se toarna sosul acrisor format peste peste.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe