Cuptorul se incalzeste la 180°C. Untul se topeste intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca. Se ia cratita de pe foc si se adauga laptele.
Cuptorul se incalzeste la 180°C.
Untul se topeste intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca.
Se ia cratita de pe foc si se adauga laptele.
Se pune oala iarasi pe foc si se lasa sa fiarba 2 minute pana se ingroasa.
Se ia de pe foc si se adauga cascavalul.
Se adauga tonul din conserva cu tot cu ulei si la sfarsit porumbul. Se pune sare si piper.
O forma pentru gratin se unge cu unt, rosiile se taie felii si se pun pe fundul formei apoi se toarna compozitia cu ton.
La sfarsit se adauga pesmetul si se baga la cuptor pentru 20 minute.
Reteta Ton gratinat a fost propusa de Bianca-21
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii