Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara deasupra faina, se toar
Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara deasupra faina, se toarna apa si vinul alb si cel marinat, se adauga rosiile maruntite, curatate de seminte si pielita. Se sareaza si se pipereaza si se lasa la fiert pana cand carnea se fragezeste. Atunci se adauga ciupercile inabusite si se amesteca.
Mancarea se serveste cu paine prajita.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Sarmale de post
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii