Mancaruri cu vanat

Reteta Fazan cu mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata fazanul de pene, se sterge cu o cirpa umeda, apoi se goleste de intestine si de maruntaie. Se spala si se sareaza, apoi se um­ple cu sla

ingrediente

   1 kg mere
   1 fazan
   100 g slanina
   2 linguri de unt
   1 pahar vin
   sare
   piper boabe
   1 lingura de zahar

mod de preparare

Se curata fazanul de pene, se sterge cu o cirpa umeda, apoi se goleste de intestine si de maruntaie. Se spala si se sareaza, apoi se um­ple cu slanina taiata felii. Se stropeste cu unt fierbinte si se pune in tava de friptura cu o cana de apa calda, sare si piper boabe. Se frige o ora, dupa care se pun in tava merele curatate de coaja si golite de seminte. Se micsoreaza focul si se continua frigerea pina cind carnea este fra­geda. Se scoate pasarea din tava, se asaza pe un platou mare si se in­conjoara cu merele inmuiate. Se indulceste sosul fripturii dupa gust si se toarna peste mere.




Se servesc bucati de friptura alaturi de mere. La fel se pregateste si garnitura de pere.

Alte retete recomandate

Incearca si Potarnichi la gratar cu sos de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Fazan cu mere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.