Curatam pasarea de pene, se pirleste pe flacara mica, se sterge cu o cirpa curata inmuiata in apa rece, dupa care se goleste de intestine si de marun
Curatam pasarea de pene, se pirleste pe flacara mica, se sterge cu o cirpa curata inmuiata in apa rece, dupa care se goleste de intestine si de maruntaie. Se spala cu apa rece, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, se stropeste cu jumatate din cantitatea de unt incalzit pe foc, se inconjoara cu felii de slanina si se pune in tava de friptura cu o ceasca mare de apa calda, sare si piper boabe. Se frige la foc mare o ora, apoi se intoarce, se adauga foaia de dafin, sucul de la 0,500 kg rosii bine coapte si otetul. Se continua frigerea inca o ora, dupa care se scoate pe o farfurie si se acopera cu sosul de ciuperci. Cupiercile se spala bine, se taie felii subtiri si se pun intr-o cratita emailata cu o lingura de unt, sare si putin piper. Se scad pe foc mic si, cind nu mai au sos, se adauga peste ele sosul in care s-a facut friptura. Se mai lasa pe foc zece minute, apoi se toarna sosul peste fazan si se serveste imediat
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii