Mancaruri cu vanat

Reteta Fazan umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fazanul se curata de pene, se parleste si se goleste de intestine, apoi se condimenteaza si se lasa deoparte. Se toaca inima, pipota, ficatul, impreu

ingrediente

   1 fazan
   200 gr carne de porc
   100 gr slanina
   8 ciuperci
   2 pahare vin alb
   sare
   piper
   2 linguri de unt
   4 felii paine alba
   1 jumatate lamaie
   1 legatura patrunjel verde

mod de preparare

Fazanul se curata de pene, se parleste si se goleste de intestine, apoi se condimenteaza si se lasa deoparte. Se toaca inima, pipota, ficatul, impreuna cu carnea de porc, 50 gr slanina si cateva fire de patrunjel. Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie marunt si se lasa la inabusit in putin unt. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu tocatura, se adauga sare, piper, vinul alb si se amesteca bine. Se umple apoi fazanul cu pasta si se infasoara cu o bucata de slanina. Se tine la rece 12 ore, dupa care se pune intr-un vas, se acopera si se da la cuptor, la foc potrivit. Cand fazanul este aproape rumenit, se toarna 1 jumatate pahar apa clocotita, 1 jumatate pahar vin, sare, piper, se acopera si se lasa sa fiarba la foc slab doua ore.
Se serveste cald.





Alte retete:





Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Incearca si Pilaf de prepelite
Daca ti-a placut reteta noastra "Fazan umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.