Mancaruri cu vanat

Reteta Friptura de rata cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatam ratat de pene; se parleste pe foc mare, apoi se freaca cu putin malai. Se spala si se goleste de intestine si de maruntaie, se spala din nou

ingrediente

   1 rata
   1 pahar de smantana
   sare
   piper boabe
   2 linguri de unt
   lamaie

mod de preparare

Curatam ratat de pene; se parleste pe foc mare, apoi se freaca cu putin malai. Se spala si se goleste de intestine si de maruntaie, se spala din nou si se sareaza. Se unge cu unt cald, se acopera cu felii


subtiri de lamiie si se pune in tava de friptura cu o cana de supa si piper boabe. Se frige la foc potrivit, se intoarce dupa o ora si se scoate din cuptor atunci cind carnea a capatat o nuanta usor aurie. Se serveste taiata bucati, acoperita cu smintina proaspata.





5 gata cu garnitura de gulii
Alte retete recomandate
Incearca si Pulpa de urs
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de rata cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.