Iepure cu smintina

Intr-o cratita cu o lingura de untura se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga ½ pahar de apa, ceapa tocata, ienibaharul, se acopera si se lasa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati (portii) de carne de iepure
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura unt proaspat
  • 1 pahar smintina
  • 2-3 boabe ienibahar
  • 1/2 ceapa tocata
  • sare

Mod de preparare

Intr-o cratita cu o lingura de untura se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga ½ pahar de apa, ceapa tocata, ienibaharul, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic timp de ½ ora. Daca scade prea mult, se mai adauga 1-2 linguri de apa. Faina bine amestecata cu smintina se toarna peste carne, se adauga doua linguri de apa, untul, sarea, se acopera si se lasa sa mai fiarba foarte incet 15-20 minute.
Se serveste cu mamaliguta calda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci