Mancaruri cu vanat

Reteta Iepure cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas uns cu unt si se pun in cuptor. Sepa

ingrediente

   pulpele de Ia un iepure
   100 gr slanina
   50 gr unt
   1 ceapa
   1 lingura faina
   1 pahar vin
   zeama de la o lamaie
   250 ml zeama de carne
   2 linguri smantana

mod de preparare

Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas uns cu unt si se pun in cuptor. Separat, se caleste o ceapa, tocata marunt si se presara deasupra o lingura de faina. Se stinge cu un pahar de zeama de carne, unul de vin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se lasa totul la fiert si apoi se trece prin sita. Se adauga doua linguri de smantana, se amesteca bine, se toarna apoi peste carne si se mai lasa putin la fiert.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:



Rulada de porc

Chiftele

Ciuperci umplute
Incearca si Snitel din carne de urs, inabusit
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.