Se jupoaie iepurele, se curata bine, se goleste, se spala si apoi se incolaceste cu capul la coada si se leaga ca sa aiba forma unui colac. In aceast
Se jupoaie iepurele, se curata bine, se goleste, se spala si apoi se incolaceste cu capul la coada si se leaga ca sa aiba forma unui colac. In aceasta forma se pune la rumenit cu unt pe ambele parti si se asaza intr-un vas mai mare. Se pun la calit 2 cepe tocate marunt si faina care se stinge cu zeama de carne si vin rosu in proportii egale. Se toarna sosul peste iepure si se adauga sare, piper, cimbru, foi de dafin si patrunjel si se lasa in continuare la fiert. Separat se toacat marunt ficatul impreuna cu plamanii, o bucatica de patrunjel si o ceapa. Se adauga o lingurita de otet si o lingura de ulei si se pune totul in oala cu iepurele.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii