Mancaruri cu vanat

Reteta Iepure pregatit saseste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la prajit, in ulei fierbinte

ingrediente

   1 iepure
   2 linguri ulei sau 50 gr unt
   1 lingura faina
   1 kg zeama de carne
   2 linguri smantana
Pentru bait:
   2 pahare apa
   1 jumatate pahar otet
   2 morcovi
   1 telina mica
   1 ceapa
   2 foi de dafin
   sare
   piper
   cuisoare

mod de preparare

Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la prajit, in ulei fierbinte. Se adauga faina, apoi zarzavatul din bait. Se toarna zeama de carne si o cantitate mica de bait. Se lasa la fiert, iar dupa ce carnea s-a patruns bine, se scoate si se asaza pe o farfurie. Deasupra se toarna sosul strecurat si amestecat cu smantana.
Se serveste imediat.

Alte retete culinare:



Ciorba radauteana

Rulada de porc

Chiftele
Incearca si Cotlet de mistret cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure pregatit saseste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.