Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci, ficatul de gasca, tocate toate marunt, sarate, piperate si stropit
Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci,
ficatul de gasca, tocate toate marunt, sarate, piperate si stropite cu putin coniac. Se pun doua linguri de unt la incins, intr-un vas si se adauga sitarul. Se lasa putin la calit, apoi se stropeste cu putin coniac, se mai adauga cateva ciuperci, dupa care se acopera si se introduce in cuptor 15- 20 minute. Dupa ce se scoate din cuptor se mai pune zeama de carne, se amesteca cu sosul din tava si se stropeste sitarul.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Curcan umplut Friptura de vita la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii