Mancare de sitari

Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci, ficatul de gasca, tocate toate marunt, sarate, piperate si stropit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sitar
  • 10-12 ciuperci
  • 1 ficat gasca
  • 1 lingurita coniac
  • 2 linguri unt
  • 2-3 linguri zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci,

ficatul de gasca, tocate toate marunt, sarate, piperate si stropite cu putin coniac. Se pun doua linguri de unt la incins, intr-un vas si se adauga sitarul. Se lasa putin la calit, apoi se stropeste cu putin coniac, se mai adauga cateva ciuperci, dupa care se acopera si se introduce in cuptor 15- 20 minute. Dupa ce se scoate din cuptor se mai pune zeama de carne, se amesteca cu sosul din tava si se stropeste sitarul.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori