Mancaruri cu vanat

Reteta Medalion de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
balescu daniel 6417 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea in doua transe si se bate un pic dupa care se da prin faina pe ambele parti apoi se trage in 100 ml ulei neincins. Dupa ce a prins o cr

ingrediente

   200 gr muschi de caprioara
   100 ml smintina
   100 gr ciuperci
   1 gr sare
   50 ml sos brun
   10 ml coniac
   2 felii piine toast

mod de preparare

Se taie carnea in doua transe si se bate un pic dupa care se da prin faina pe ambele parti apoi se trage in 100 ml ulei neincins. Dupa ce a prins o crusta maronie se flambeaza cu coniac dupa care se adauga ciupercile si sarea, sosul brun si smintina se adauga dupa ce in prealabil ciupercile au fost prajite timp de 2 min. Totul se lasa la foc mic 15 min.

Se serveste cald alaturi de un vin rosu, de preferinta Cabernet sauvgnon de Murfatlar
Incearca si Fazan inabusit
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite