Carnea se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga ceapa prajita putin in ulei, painea muiata in apa rece si se trece din nou prin mas
Carnea se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga ceapa prajita putin in ulei, painea muiata in apa rece si se trece din nou prin masina de tocat. Se adauga ouale, se sareaza si se pipereaza, apoi se framanta bine cu mana. Tocatura se intinde, ca un aluat si se pun la mijloc morocvii taiati bastonase, oul fiert, taiat in lungime si se ruleaza. Se unge pe deasupra cu ou batut si se pune intr-o tava unsa cu untura si presarata cu pesmet. Se introduce in cuptorul incins si se coace timp de o ora.
Se serveste taiat felii.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Tocanita taraneasca de ciuperci Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii