Se taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura ramasa. Se adauga bulionul
Se taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura ramasa. Se adauga bulionul si boiaua de ardei, apoi se stinge cu apa calda. Se mai lasa la fiert cateva minute, dupa care se rastoarna sosul peste carne. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se lasa la fiert. Se pregatesc galustele din 2 oua, amestecate cu faina, sarea si putina untura. Se adauga galustele in papricas, spre sfarsitul fierberii, se mai lasa sa dea de cateva ori in clocot, apoi se ia vasul de pe foc.
Se serveste cald.
Alte retete:
Rulada de porc Tocanita de pui Tocanita taraneasca cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii