Mancaruri cu vanat

Reteta Pilaf de orez cu cristei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata de pene si se golesc cristeii, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa, ceapa si sare. Se pune unt la incins, intr-un alt vas si se adauga

ingrediente

   5-6 cristei
   1 ceapa
   5 linguri unt
   1 pahar orez
   1 cana zeama de carne

mod de preparare

Se curata de pene si se golesc cristeii, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa, ceapa si sare. Se pune unt la incins, intr-un alt vas si se adauga un pahar de orez. Dupa ce s-a calit orezul, se adauga un pahar din zeama in care au fiert cristeii. Cand orezul este pe jumatate fiert, se pune unt deasupra si se introduce la cuptor pana scade complet zeama.
Mancarea se serveste calda.



Alte retete culinare:



Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc
Incearca si Fazan la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu cristei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.