Mancaruri cu vanat

Reteta Porumbei pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Porumbeii se curata, se golesc de intestine si se flambeaza, apoi se pun la calit cu unt, sare, piper, o foaie de dafin si zeama de la o lamaie. Se a

ingrediente

   3-4 porumbei
   50 gr unt
   sare
   piper
   1 foaie de dafin
   zeama de la o lamaie
   250 gr ciuperci
   1 ceapa mica
   4 oua
   pesmet
   4 linguri untura
   patrunjel verde
   1 lingurita faina
   1 pahar zeama de carne

mod de preparare

Porumbeii se curata, se golesc de intestine si se flambeaza, apoi se pun la calit cu unt, sare, piper, o foaie de dafin si zeama de la o lamaie. Se adauga apoi faina si zeama de carne, ciupercile intregi, ceapa si se lasa sa fiarba. Dupa 15 minute, porumbeii se scot, iar sosul se lasa sa scada. Ciupercile, ceapa, foaia de dafin se calesc apoi se leaga sosul cu doua galbenusuri de ou si se toarna peste porumbei. Se lasa la racit totul si se toaca ciupercile bine, se amesteca cu putin sos si se umplu porumbeii reci, scosi din sos. Se trec prin ou batut apoi si prin pesmet fin pisat dupa care se prajesc in untura incinsa, pana se rumenesc pe toate partile.


Se servesc cu diferite garnituri, cu sos si cu patrunjel verde, presarat deasupra.



Alte retete:



Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Chiftele
Incearca si Medalion de caprioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumbei pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.