Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele. Potarnichile se sareaza, se pipere
Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele. Potarnichile se sareaza, se pipereaza, apoi se stropesc bine cu unt topit si se dau la cuptor cateva minute. Se scurg apoi de unt si se ung cu zeama de carne concentrata, se presara cu pesmet fin, se ung din nou cu unt topit si se pun pe gratar la foc mic. Se face un sos din faina rumenita intr-o lingura cu unt, stinsa cu zeama de carne, in care se pun ciupercile tocate.
Mancarea se serevste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Gratar de porc cu vinete coapte Tocanita de vitel cu galuste
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii