Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in cubulete si se pune la
Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in cubulete si se pune la prajit. Se adauga apoi orezul si se lasa la calit 5-6 minute. Se stinge cu supa de oase, se potriveste de sare si de piper si se amesteca pana fierbe. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale, verdeata tocata marunt, se amesteca si se imparte in functie de numarul bucatilor de carne pe care se intinde. Rulourile se ruleaza, se leaga cu o ata si se pun intr-o tava cu untura incinsa. Se introduce tava in cuptor si se lasa pana rulourile sunt gata. Se adauga apoi peste rulouri un sos preparat din 50 gr unt topit, peste care se presara 30 gr de faina. Se stinge cu apa si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
Mancareas e serveste calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii