Salmiu de sitari

Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sitari
  • 50 gr slanina afumata
  • 6 cepe mici
  • 1 varf de cutit coaja de lamaie rasa
  • 1 pahar vin alb
  • 8 linguri zeama de carne
  • 2 felii paine alba
  • 1 lingura unt
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un vas cu zeama de carne. Intr-un alt vas se pun cepele taiate, putina coaja de lamaie rasa, un pahar de vin alb si se lasa la fiert. Oasele sitarilor se zdorbesc si se pun intr-un vas cu 4 linguri de zeama de carne si se strecoara, dupa ce au fiert. Se pun printre bucatile de carne felioare de paine prajita in unt, apoi se toarna deasupra sosul.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Gratar de porc cu vinete coapte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori