Mancaruri cu vanat

Reteta Salmiu de sitari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un

ingrediente

   3 sitari
   50 gr slanina afumata
   6 cepe mici
   1 varf de cutit coaja de lamaie rasa
   1 pahar vin alb
   8 linguri zeama de carne
   2 felii paine alba
   1 lingura unt
   1 lamaie
   sare

mod de preparare

Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un vas cu zeama de carne. Intr-un alt vas se pun cepele taiate, putina coaja de lamaie rasa, un pahar de vin alb si se lasa la fiert. Oasele sitarilor se zdorbesc si se pun intr-un vas cu 4 linguri de zeama de carne si se strecoara, dupa ce au fiert. Se pun printre bucatile de carne felioare de paine prajita in unt, apoi se toarna deasupra sosul.
Se serveste cald.





Alte retete culinare:





Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Gratar de porc cu vinete coapte
Incearca si Cotlete de mistret
Daca ti-a placut reteta noastra "Salmiu de sitari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.