Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna cu ceapa, slanina si ciupercile. Se prajesc usor 15 minute.
Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna cu ceapa, slanina si ciupercile. Se prajesc usor 15 minute cu putin unt, la foc potrivit. Se adauga sare, piper, si cind totul s-a mai racorit, si 1 ou. Se amesteca bine, se umplu sitarii. Se invelesc in felii foarte subtiri de slanina, se ung cu unt si se frig in tava, la cuptor.
Sitarii umpluti se servesc pe felii de paine prajita in unt.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii