Mancaruri cu vanat

Reteta Snitel delicios de caprioara

complexitate reteta Redusa 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc cu putin otet inainte de a le pune la prajit.

ingrediente

   750 g carne
   1 lingura faina
   2 oua
   2 linguri pesmet
   2 linguri untura (se poate amesteca cu ulei)
   sare.

mod de preparare

Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc cu putin otet inainte de a le pune la prajit. Se pregatesc la fel ca snitelele de vitel.


Snitelul de caprioara se serveste cu garnitura de legume.

Incearca si Medalion de mistret
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel delicios de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.