Sitarul se taie bucati, se scoate carnea de pe oase, iar resturile ramase precum si oasele se pun in zeama de carne concentrata, la fiert. Bucatile d
Sitarul se taie bucati, se scoate carnea de pe oase, iar resturile ramase precum si oasele se pun in zeama de carne concentrata, la fiert. Bucatile de sitar se calesc in unt fierbinte, se sareaza, apoi se pipereaza si se lasa la fiert inabusit aproximativ 10 minute. Se scrug apoi si se calesc in untul ramas 500 gr ciuperci feliate, peste care se toarna un pahar de vin alb. Se lasa totul la fiert, apoi se scot si se pun langa bucatile de carne. Se pun in sos intestinele tocate, se lasa sa mai dea 2- 3 clocote, apoi se adauga o lingura de unt si putina zeama de lamaie. Dupa aceea se trece totul prin sita si se toarna sosul peste sitar si ciuperci.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Ciuperci umplute Rulada de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii