Poate fi un pranz delicios servit cu smantana. 'Ziua Internationala a Deliciilor la Cuptor'
Se taie varza fideluta si se pune la calit in putin ulei. Se adauga putina sare pentru a se inmuia varza si se amesteca din cand in cand. Rosiile se spala si se curata de coaja, apoi se taie cubulete mici. Se toarna peste varza, se amesteca si se mai calesc impreuna cateva minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cabanosul se taie rondele si se prajeste aproximativ 5 minute. Se amesteca impreuna cu varza si crengutele de cimbru. Se toarna totul intr-o tava unsa cu ulei, se niveleaza si se da la cuptor pana se inroseste frumos deasupra. Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii