Ompleta muresana

Se fierb cartofii in coaja, se curata si ii tai rondele. Se curata ardeiul gras si se taie fasii. Se taie 2 rosii felii si impreuna cu ardeiul, un cat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g de cartofi
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lingurite de ulei
  • boia dulce
  • supa de legume (instant)
  • 1 ou
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si ii tai rondele. Se curata ardeiul gras si se taie fasii.

Se taie 2 rosii felii si impreuna cu ardeiul, un catel de usturoi pisat, se calesc in 2 lingurite de ulei. Se toarna supa de legume si se lasa sa se fiarba pana se inmoaie.

Cartofii se rumenesc intr-o tigaie unsa cu putin ulei, apoi se adauga legumele, si peste ele se toarna un ou batut ca pentru ompleta, condimentat cu sare si piper.

Se pune la cuptor sa se coaca putin.
Se serveste cu rondele mici din ceapa verde.

Pofta buna!

Alte retete culinare de oua:

Omleta rasucita,

Omleta cu creveti si tofu,

Rulada de omleta cu jambon,

Omleta cu cascaval

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci