Incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Punem rondelele de ceapa intr-o tava cu 4 linguri de apa. Se aseaza mielul deasupra si se unge suprafata carni
Incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Punem rondelele de ceapa intr-o tava cu 4 linguri de apa. Se aseaza mielul deasupra si se unge suprafata carnii cu ulei si apoi cu miere. Se inteapa carnea deasupra in 15-20 de locuri cu un cutit ascutit in care asezam crengutele de rozmarin. Se asezoneaza. Dam la cuptor pentru 1 ora si 15 minute daca vrem carnea in sange sau 2 ore pentru o friptura bine patrunsa. Odata facuta scoateti friptura si lasati-o intr-un vas la racit.
Se poate servi cu cartofi Alte retete de Pasti : Friptura de miel coroana Friptura miel cu cartofi Pulpa de miel
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii