Retete de pasti

Reteta Miel cu rozmarin si miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura"
 
Incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Punem rondelele de ceapa intr-o tava cu 4 linguri de apa. Se aseaza mielul deasupra si se unge suprafata carni

ingrediente

   2 cepe taiate rondele ulei de masline miere 4 fire de rozmarin pulpa de miel
   75 kg

mod de preparare

Incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Punem rondelele de ceapa intr-o tava cu 4 linguri de apa. Se aseaza mielul deasupra si se unge suprafata carnii cu ulei si apoi cu miere. Se inteapa carnea deasupra in 15-20 de locuri cu un cutit ascutit in care asezam crengutele de rozmarin. Se asezoneaza. Dam la cuptor pentru 1 ora si 15 minute daca vrem carnea in sange sau 2 ore pentru o friptura bine patrunsa. Odata facuta scoateti friptura si lasati-o intr-un vas la racit.


Se poate servi cu cartofi Alte retete de Pasti : Friptura de miel coroana Friptura miel cu cartofi Pulpa de miel

Incearca si Friptura de miel si pui la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu rozmarin si miere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.