Se curata ciupercile, se spala si se taie cubulete.Se curata usturoiul, se spala si se toaca. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, la foc potrivit.
Se curata ciupercile, se spala si se taie cubulete.Se curata usturoiul, se spala si se toaca. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, la foc potrivit. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se amesteca din cand in cand pana sunt moi si fierte. Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins, la foc mic, se adauga usturoiul si cand s-a rumenit, se pun ciupercile impreuna cu sare si piper, dupa gust, si se lasa la calit pana se inmoaie. Apoi se adauga maslinele si se mai lasa pe foc circa 10-15 minute. Patrunjelul verde se spala, se toaca, se presara in tigaie si se stinge focul. Daca e nevoie se mai completeaza cu sare, piper si condiment Delikat. Pastele se scurg de apa intr-o strecuratoare, se spala sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un vas mare se amesteca ciupercile cu pastele.
Se servesc calde, ca atare.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii