Am fiert cannelonni in apa sarata, timp de 3 minute. I-am scos din apa si i-am uns cu ulei de masline pentru a ii impiedica sa se lipeasca intre ei. A
Am fiert cannelonni in apa sarata, timp de 3 minute. I-am scos din apa si i-am uns cu ulei de masline pentru a ii impiedica sa se lipeasca intre ei. Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit in ulei de masline. Intre timp, am scufundat rosiile in apa fierbinte pentru un minut, pana cand coaja s-a crapat, apoi le-am curatat de coaja, le-am tocat si le-am adaugat peste ceapa, impreuna cu sosul pentru spagetti. Am adaugat carnea si le-am calit 10 minute impreuna. Am pus condimentele si patrunjelul tocat si le-am luat de pe foc, apoi am adaugat cascavalul ras si parmezanul. Am pregatit bechamelul dupa metoda clasica. Am topit untul pe foc mic, am adaugat toata faina odata, am adaugat treptat laptele caldut, amestecand energic pentru a nu fac cocoloase.
Am continuat pana cand am terminat cei 900 ml lapte (pentru ca am vrut ca sosul sa fie moale). Cand carnea s-a racorit putin, am umplut cannelloni cu ajutorul unei lingurite. Am avut grija sa nu-i umplu prea mult, pentru a nu se desface la copt. I-am asezat in tava si am turnat peste ei bechamelul. Deasupra am pus cascaval emmental si parmezan deshidratat si i-am bagat in cuptorul incins in prealabil la 190 grade Celsius. I-am copt 30 minute, pana s-au rumenit frumos deasupra.
La copt tot sosul a fost absorbit de cannelloni, dandu-le un gust delicios.
Pofta buna!
Reteta Cannelloni cu carne si sos bechamel a fost propusa de Narnia pe forum culinar.ro
Alte retete de cannelloni: Cannelloni ripieni
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn tort cu ciocolată este întotdeauna un dulce savuros apreciat de toată lumea. Poate fi alegerea perfectă atunci când...
Tort duo de ciocolatăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii