Paste si pizza

Lasagna cu legume si sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Legumele se spala si se curata. Ceapa, morcovul, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit 15 min in putin ulei incins. Se pune sare si

ingrediente

   un morcov
   un ardei
   2 cepe
   un catel de usturoi
   o doza de 425 ml rosii
   sare
   piper
   50 g unt
   50 g faina
   750 ml lapte
   600 g vinete
   200 g ciuperci
   250 g foi lasagna
   200 g parmesan ras

mod de preparare

Legumele se spala si se curata. Ceapa, morcovul, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit 15 min in putin ulei incins. Se pune sare si piper. Din unt, faina si lapte se face un sos alb care se fierbe la foc potrivit si se condimenteaza cu sare, piper. Vinetele se taie felii de 1 cm grosime, se calesc scurt in 6 linguri ulei si se scot pe o hirtie absorbanta. Ciupercile se toaca si se dinstiue cu o ceapa mare, sare si piper. Foile de lasagna se fierb in apa sarata. Se ia o forma unsa si se asaza alternativ foi de lasagna, sos alb, legume, sos de tomate, parmezan ras. Se repeta. Se coace la foc potrivit 40-45 min.

Se serveste fierbinte
Incearca si Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu legume si sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite