Cea mai simpla reteta de pizza cu cel mai pufos blat.
Intr-un castron mare vom amesteca faina, berea, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Intre timp vom felia toate ingredientele pentru topping: sunca, ciupercile si maslinele. De obicei foloseam cascaval la pizza,insa de data aceasta am folosit branza pentru pizza "Delicii calde" de la Hochland.
Branza rasa pentru pizza este un amestec special de 3 tipuri de branza: Cedar, Mozzarella si Edam care este super gustoasa si se intinde pe pizza exact ca in reclamele TV. Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei,iar deasupra vom presara toppingul. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute. Cand este gata se feliaza si se serveste alaturi de o bere rece!!!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii