Spaghetti al pomodoro este un fel de baza din bucataria italiana, raspandit peste tot in lume. Pastele cu sos de rosii si busuioc se pot prepara cu orice fel de paste.
Taiati ceapa fin si caliit-o la foc mic cu 4-5 linguri de ulei, pana capata o culoare aurie. Adaugati apoi rosiile, usturioul si frunzele de busuioc, date impreuna prin blender inainte. Fierbeti sosul la foc mic aproximativ 40 de minute pana se ingroasa si asezonati dupa gust. Fierbeti pastele dupa indicatiile de pe ambalaj, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca.
Scurgeti de apa, amestecati cu sos si serviti cu parmezan ras.
Pastele cu sos de rosii si busuioc se servesc calde cu parmezan ras deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii