Paste si pizza

Reteta Tagliatelle cu rosii si busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
dn_zaharia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tagliatelle cu rosii si busuioc este o reteta de paste foarte simpla si rapida, dar delicioasa in acelasi timp, ce te trimite cu gandul la vacanta.

ingrediente

   100 g paste
   100 ml suc de rosii
   1 ceapa
   1 lingurita zahar
   100 g sos de tomate salsa
   1 varf sare
   1 varf piper
   2 lingurite busuioc uscat
   1 lingurita ulei
   10 g pasta de ardei

mod de preparare

Pastele se pun la fiert 6 min intr-o cratita cu 1,5 l apa, un varf de sare si 1 lingurita de ulei. Se scurg si se clatesc.
Se taie ceapa marunt (se poate pune 1 catel de usturoi in loc de ceapa) si se rumeneste in putin ulei. Se adauga sucul de rosii, sosul salsa, zahar, sare, piper si fierbem la foc mic cam 15 min fara sa acoperim cratita.
Adaugam sosul obtinut peste paste, impreuna cu busuiocul si amestecam.


Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc se pot consuma calde sau reci.

Incearca si Paste cu sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu rosii si busuioc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.