Paste si pizza

Reteta Taietei cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Slanina se taie cubulete mici si se prajeste. Bucatile de slanina prajite se scot si la untura se adauga 2 linguri de smantana. Branza se zdrobeste bi

ingrediente

   50 dg de taietei
   50 dg branza de vaca
   2 dl smantana
   10 dg de slanina afumata
   sare

mod de preparare

Slanina se taie cubulete mici si se prajeste. Bucatile de slanina prajite se scot si la untura se adauga 2 linguri de smantana. Branza se zdrobeste bine cu o furculita. Se fierb taietei la care adauga smantana cu untura si branza.(Daca s-a adaugat deja branza nu se mai incalzeste!)


Daca se prepara cu banza de burduf (din care este necesar cam 30dg), atunci nu se stropeste cu smantana, dar se recomanda adaugarea de frunze de marar.
Alte retete recomandate





Tocanita de pui


Sos de smantana


Supa de rosii
Incearca si Pasticho
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.