Paste si pizza

Reteta Taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se cerne faina si se pune in mijlocul unei plansete, se spala ouale si se sparg peste faina, se aduna cu mana faina spre mijloc si se amesteca, dupa c

ingrediente

   1/2 kg faina
   3 oua
   sare
   1/2 pahar de apa

mod de preparare

Se cerne faina si se pune in mijlocul unei plansete, se spala ouale si se sparg peste faina, se aduna cu mana faina spre mijloc si se amesteca, dupa care se pune apa si sarea.


Se framanta un aluat vascos, care se desprinde usor de pe mana atunci cand este gata.


Se presara planseta cu faina, se desparte aluatul in mai multe parti si din fiecare parte se intinde o foaie subtire.


Foaia de aluat se presara cu faina, apoi se taie cu un cutit ascutit si trecut prin flacara, bucati subtiri de 1/4 cm, lungi de 3-4 cm.


Taiteii se lasa sa se usuce pe planseta, apoi se pot pastra in pungi de hartie sau de panza.


Se folosesc la borsuri si ciorbe, dar si in alte combinatii.
Alte retete


recomandate:


Salata de piept de pui cu paste


Ciorba de pui cu smantana


Ciorba falsa de burta
Incearca si Pizza Summer
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.